Negeri Sembilan government Gazette supplement 1909- (Kuala Lumpur : Arkib Negara, 1975)
Mengenai sambungan kepada'supplements to the Negeri Sembilan Government Gazette' yang mengandungi laporan tahunan Negeri Melayu Bersekutu. Starts with Supplement to Negeri Sembilan Govt. Gazettes 1909 report on F.M.S. railway 1908. Ends with Supplement to N. Sembilan Govt. Gazette 1909 report on the printing dept. 1908