Undang-undang timbang tara dalam industri pembinaan - Abdul Aziz Hussin, 1956- (Pulau Pinang : Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2009)
Law and legislation on arbitration and award in Malaysia.
'Indeks kes': p. 145-152.
'Indeks statut': p. 153-154.
Mengandungi bibliografi (mukasurat 135-140) dan indeks.
Keywords: Arbitration and award -- Law and legislation -- Malaysia; Construction contracts -- Malaysia; Dispute resolution (Law) -- Malaysia