Konvensyen Kumpulan Kreatif dan Inovatif Ke 12 Peringkat UKM 2007 - Konvensyen Kumpulan Kreatif dan Inovatif (KIK) 2007 : Selangor) ([Bangi : Pusat Penerbitan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Merupakan persembahan dari kumpulan KIK Universiti Kebangsaan Malaysia sempena Konvensyen Kumpulan Kreatif dan Inovatif Ke 12 Peringkat UKM 2007 yang telah diadakan di Kompleks Bestari, UKM
DVD Format
Keywords: Total quality management -- Malaysia -- Congresses