Singapore government gezette jilid 9 6 Jan-29 Sept. 1967 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; perletakan jawatan; pertukaran tempat kerja; pemecatan; berita kematian; perintah-perintah; ordinan; iklan; tender;'Singapore Legal Service'; akta; perlembagaan Singapura; notis; pengumuman, dll.