Singapore government gezette jilid 5 (1-138) 1963 supplements 1-9 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi ordinan-ordinan; perlantikan; cuti; tender; iklan; notis; permohonan-permohonan; perisytiharan; pembetulan; perintah-perintah; laporan akaun; penyata pendapat kasar; peperiksaan undang-undang; peraturan; laporan audit; dll.