Singapore government gezette jilid 2 Jan-Dis 1960 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; pemecatan; cuti; perletakan jawatan; senarai nama penerima pingat; pengumuman; ordinan; notis; tender; iklan; peperiksaan Bahasa Kebangsaan; anggaran 1960; belanjawan; pendapatan; pinjaman; dll.