Singapore government gezette supplements 1958 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi ordinan-ordinan; pindaan rang undang-undang; minit mesyuarat Dewan Bandaran Singapura 1957-58; anggaran pendapatan; pinjaman; dll.