Straits settlements sessional papers 1931-1932 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi laporan Mesyuarat Dewan Perundagan 1940; laporan jawatankuasa kewangan; laporan jawatankuasa pinjaman; ordinan-ordinan;dll.