Siaran langsung khas mengenang Rustam A. Sani - Rancangan Televisyen Malaysia (Malaysia : Rancangan Televisyen Malaysia, 2008)
Rancangan yang diterbitkan khas oleh RTM bagi mengenang jasa penulis kolum terkenal, cendekiawan Melayu dan juga bekas pemimpin politik kanan Parti Rakyat Malaysia (PRM) Rustam A Sani yang telah meninggal dunia pada April 2008. Beliau pernah bertugas sebagai pensyarah di Universiti Malaya, Universiti Kebangsaan Malaysia dan Institut Kajian Strategik dan Antarabangsa (ISIS)
Rakaman rancangan terbitan RTM
Terdapat juga salinan dalam bentuk VHS
Copy available in DVD format
DVD Format
Keywords: Rustam A. Sani, -- 1944-2008; Malays -- Politics and government