Kamus Kedayan-Melayu, Melayu-Kedayan - Dewan Bahasa dan Pustaka (Brunei) (Berakas, Negara Brunei Darussalam : Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2006)
Kedayan-Malay, Malay-Kedayan dictionary
Kedayan and Malay
Keywords: Malay language -- Dialects -- Brunei -- Dictionaries; Kedayan (Bornean people) -- Brunei -- Languages -- Dictionaries