Kedah government gazette Mac-Okt 1933 (Kedah : Alor Star, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi indeks; perlantikan; cuti;pelbagi notis mahkamah; notis mesyuarat; pengumuman; notis tanah; pindaan peraturan; Undang-undang tanah simpanan bagi orang-orang Melayu; Undang-undang kastam; Undang-undang motokar;'Courts Enactment';'Railways Enactment';'Sanitary Board Enactment'; dll.