Johore government gazette 1949-1950, 1956 ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mewngandungi perkara-perkara seperti perlantikan; deposit yang tidak dituntut; rang undang-undang; pelbagai notis; pengumuman; cuti; umum di Johor 1949;'the criminal procedure code'; tendar-tender;'The Johore Aggrement'; enakmen-enakmen seperti'Land acquisition enactment';'Land enactment'; Exercise Enactment';'Malay reservation Enactment';'Mining Enactment';'Trade and customs Enactment'; dll.