Johore government gazette Jilid 29 1939 ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; cukai; pelbagi notis; pengumuman diulang; rang undang-undang yang tidak diperkenalkan deposit yang tidak dituntut; penyata perbelanjaan Jan-Feb 1939;'Labour code'; enakmen-enakmen; dll.