Johore government gazette Johore Bahru 1964-1965 and supplement ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti ulangan pengumuman; deposit yang tidak dituntut; jawatan-jawatan kosong; jawatankuasa kesihatan dan lesen; rang undang-undang; pemasyuran; penjualan tanah; notis tender; ordinan-ordinan; akta-akta;enakmen-enakmen; dll.