Johore government gazette Johore Bahru 3 Jan-19 Dis. 1963 index and supplement ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; ulangan pengumuman; deposit yang tidak dituntut; anggaran hasil dan perbelanjaan bagi tahun 1963; jawatankuasa kesihatan dan lesen; pelbagai notis; tanah simpanan untuk kegunaan awam; belanjawan 1963; rang undang-undang; ordinan-ordinan; akta-akta;enakmen-enakamen; dll.