Johore government gazette Johore Bahru 4 Jan-31 Dis. 1962 index and supplement ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; cuti umum; notis tender; ulangan pengumuman; rang undang-undang yang akan diperkenalkan; anggaran pendapatan dan perbelanjaan 1962; rezab tanah untuk kegunaan umum; akta-akta seperti'Local government elections acts';'Land acquisition act'; enakmen-enakment seperti'The State public service commission Enactment'; ordinan-ordinan; dll.