Johore government gazette Jan-Okt 1933 ([S.l.] : Arkib Negara)
Warta mengandungi perkara-perkara seperti index; perlantikan; rang undang-undang;'Labour Code'; cuti; permohonan tanah untuk kegunaan awam; notis penjualan tanah; pengumuman diulang; iklan;enakmen seperti'Mui Tsai Enactment';'Aliens Enacthment';'Bankrupt Enactment'; Exercise Enactment';'Land Enactment';'Railway Enactment';'Societies Enactment';'Town Board Enactment';'Johore European Volunteer Enactment'; dll.