Johore government gazette 1932 (Jawi) Dis. 1932 ([S.l.] : Arkib Negara)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti; wang amanah yang belum dituntut; ahli mesyuarat kerajaan; pengumuman kehilangan surat; notis penjualan tanah; bayaran cukai; pemansuhan pelbagai surat; pelbagai undang-undang termasuk undang-undang orang bangsa asing; undang-unndang telegraf; undang-undang tanah; undang-undang keretapi; undang-undang hutan; undang-undang orang gaji perempuan yang berkerja di rumah; undang-undang penjara; dll.