Lanskap Melayu semasa - Izudinshah Abdul Wahab (Kuala Lumpur : Berita Publishing, 2008)
Himpunan rencana yang disumbangkan pengarang dalam ruangan Membentuk Taman di dalam Majalah Anjung Seri
Cover title
At head of title Anjung Seri
Keywords: Malays (Asian people) -- Ethnic identity; Landscape -- Malaysia; Landscape gardening -- Malaysia -- Pictorial works