Dato' Haji Abdullah bin Haji Sijang : tokoh ulama silam - Wan Ahmad Arshad; Rozila Mat Darus ([Seremban, Negeri Sembilan] : Jabatan Mufti Kerajaan Negeri Sembilan, 2007)
Biography of Abdullah bin Haji Sijang, a prominent Malaysian ulama and Muslim scholar.
Diterbitkan sempena Sambutan Maal Hijrah 1428 Hijrah.
Bibliografi: pages. 111-112.
Koleksi sumbangan Prof. Dr. Ding Choo Ming.
Keywords: Abdullah bin Haji Sijang, -- Dato' Haji, -- 1915-2003.; Ulama -- Malaysia -- Biography; Islamic religious education -- Negeri Sembilan -- Biography; Scholars, Muslim -- Malaysia -- Biography