Sarawak government gazzette Kucing 1924-1925 (London : Public Record Office, 1971)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti kempen anti candu; minyak kelapa sawit; industri tapioka di Jawa; berita kematian; iklan; minyak di Borneo Utara; kilang getah; import bahan mentah oleh Amerika; pendidikan; ekonomi; perkapalan; lelongan; bangunan; perkhidmatan; pergigian; anggaran; kenaikan pangkat; persaraan, dll.