Orang kasar - Harun salim Bachik; Anwar Idris; Fox Vision Enterprise (Kuala Lumpur : Fox Vision Enterprise, 2003)
Mengisahkan tentang Murad, seorang pemandu lori yang lurus dan degil. Beliau membeli sebuah rumah. projek pembinaan rumah itu telah dihentikan dan rumah tersebut terbengkalai. Kes ini telah dibawa ke Kementerian Perumahan untuk siasatan
Title from title screen
Pelakon: Eman Manan, Jalaluddin Hassan
Keywords: Motion pictures -- Social aspects; Malay films