New boyz Pulau inspirasi - Eddie Pak; Suria Records Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Suria Record Sdn. Bhd., 2002)
Berkisah mengenai sekumpulan pemain bola sepak yang dikenali sebagai F5 (New Boyz) bersama jurulatih mereka Hyzan (Anuar Rahman) berkunjung ke Pulau Inspirasi untuk menjalani latihan intensif. Di sana mereka berkenalan dengan anak pemilik resort, Adriana (Fiza) dan Alyssa (Sofea). Kedatangan F5 ke pulau ini banyak mempengaruhi kehidupan serta merapatkan jurang pencapaian impian Adriana
Title from title screen
Pelakon: New Boyz, Fiza, Anuar Rahman, Norkia, Jalaludin Hassan, Rozie Othman
Keywords: Sports films; Malay films