Lagi-lagi senario - Aziz M. Osman; Ahmad Puad Onah; Nor Aliah Lee; Grand Brilliance Sdn. Bhd.; Paradigm Pictures Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Grand Brilliance Sdn. Bhd., 2001)
Wahid menjadi mangsa kegawatan ekonomi apabila restoran eksklusif tempat dia bekerja menguncupkan tenaga kerja. Setelah gagal mendapatkan kerja setaraf kerjaya lalu, Wahid akhirnya menjadi pelayan di warung Azlee. Yassin dan Saiful, turut bekerja di warung Azlee. Masing-masing bekerja sebagai pelayan dan penebar roti canai. Warung Azlee popular kerana keistimewaan roti canai buatan Saiful. Suatu hari, seorang pemuda bernama Mazlan, membuka warung bersebelahan warung Azlee. Mulanya, Azlee tidak berasa tergugat kerana menganggap kehadiran warung baru itu bakal memberi persaingan sihat. Tetapi pendiriannya berubah apabila Saiful mengambil keputusan untuk bekerja di warung Mazlan
Title from title screen
Pelakon: Wahid, Yasin, Mazlan, Azlee, Apek
Keywords: Comedy films; Malay films