Mami Jarum - A. Razak Mohaideen; Teo, David; Golden Satellite Marketing (Kuala Lumpur : Golden Satellite Marketing, 2002)
Mami Jarum ialah seorang yang angkuh dan menganggap dirinya sahaja yang sempurna. Sikap mementingkan harta kedudukan serta mencari kesalahan orang lain, selain bercakap besar merupakan tabiat buruk yang telah sebati dalam dirinya. Setelah diceraikan oleh suaminya, Mami Jarum tinggal bersama dua orang anak gadisnya. Anak sulung, Shiqah, bekerja sebagai setiausaha sulit di sebuah syarikat besar. Manakala anak bongsunya, Syafinaz, merupakan pelajar universiti. Mami Jarum mempunyai adik perempuan bernama Azizah Bee, seorang surirumah yang berkahwin dengan Piee, lelaki yang telah berusia
Title from title screen
Pelakon: Vanida Imran, Zahida Rafiq, Sheila Mambo, Rosnah Mat Aris, Rashidi Ishak, Azizah Ali, Cico, Mahdi Jalut, Chik, Azizah Ali
Keywords: Comedy films; Malay drama; Motion pictures -- Malaysia