Champion - Saiful Mohd Lizah; Lai, Aesos; Boommax Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Boomax Sdn. Bhd., 2003)
Sood dipaksa oleh emaknya supaya bekerja sebagai seorang pengawal keselamatan (jaga) setelah gagal bertahan di tempat-tempat kerja sebelum itu, tetapi sekali lagi dia berhenti apabila terjumpa hantu di tempat kerjanya. Nasib malangnya berakhir apabila dia bertemu Ah Kit, seorang jaguh snuker pada suatu masa dahulu, sebelum tangannya dipatahkan oleh Tam Chong, dan isteri Ah Kit pula meninggal dunia akibat terpijak bola snuker. Setelah bertemu Sood, Ah Kit kini pasti bahawa Tam Chong dapat dikalahkan. Walaupun Sood mulanya tidak yakin, tetapi kawan-kawan karibnya, Sentol dan Man Kok, serta teman wanitanya, Su tidak putus-putus memberikan sokongan
Title from title screen
Pelakon: Norlia Ramli, Kenji Sawahi, Aku Kaya, Kher Cheng Guan, Yang Kassim
Keywords: Comedy films; Malay drama; Motion pictures -- Malaysia