Straits settlements estimates 1915-1942 [1938-1942] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi laporan Jawatankuasa anggaran 1938 Straits Settlements Establichments 1938; Anggaran Kolonial bagi pendapatan dan perbelanjaan Kerajaan Negeri Selat 1939, 1940, 1941, 1942.