Straits settlements estimates 1915-1942 [1933-1936] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi sambungan Anggaran Kolonial bagi pendapatan dan perbelanjaan Kerajaan Negeri Selat 1934; 1935; 1936 termasuk laporan jawatankuasa anggaran; Penyata Kewangan 1933a dan 1934;'Straits Settlements Establishments: 1935 dan 1936.