Straits settlements estimates 1915-1942 [1931-1934] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi Penyata Kewangan 19312;'Straits Settlements Establishments'1932 dan 1933; anggaran Kolonial bagi pendapatan dan perbelanjaan kerajaan Negeri Selat 1932; 1933; 1934; Laporan Jawatankuasa Anggaran.