Straits settlements estimates 1915-1942 [1925-1928] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi penyata menunjukkan jumlah pendapatan dan perbelanjaan 1925-1926; penyata anggaran dan pendapatan sebenar 1925 dan 1926; penyata anggaran dan perbelanjaan sebenar 1925 dan 1926; penyata harta dan liabiliti 1925 dan 1926; penyata pelaburan Koloni 1925 dan 1926; akaun pinjaman 1925 dan 1926; urusniaga Bank simpanan 1925 dan 1926 dll. 'Straits Settlements Establishments 1927 dan 1928; anggaran Kolonial bagi pendapatan dan perbelanajaan Kerajaan Negeri Selat 1925, 1927 dan 1928.