Straits settlements annual report 1921-1938 [1936] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi Laporan Tahunan Jabatan Pos dan Telegraf Malayan Postal Union 1936; Laporan tahunan Jabatan Analisa Kerajaan; Laporan Tahunan Pasukan Sukarela; Laporan Tahunan Setiausaua'Chinese Affairs' Malaya; Laporan Tahunan Jabatan Ukur Malaya; Laporan Tahunan Syarikat Kerjasama; Laporan Tahunan Jabatan Buruh; Laporan Tahunan Jabatan Perikanan; Laporan Tahunan Pentadbiran Hutan Malaya dan Brunei; Laporan Tahunan Jabatan Parit dan Taliair; Laporan Pasukan Simpanan Sukarela Tentera Laut di Raja Singapura; Laporan kerja skim peraturan Getah di Singapura dan Pulau Pinang; Laporan Dagangan Luar Malaya; Laporan Juru odit Negeri Selat dan negeri-negeri Melayu bersekutu berkaitan pendapat dan perbelanjaan; Laporan tahunan Pendidikan.