Straits settlements annual report 1921-1938 [1935-1936] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi Penyata Kewangan 1935; Laporan Tahunan perkembangan Sosial dan Ekonomi Penduduk Negeri Selat 1935; Laporan tahunan Penjara Koloni Negeri Selat 1935; Laporan tahunan Pendidikan Negeri Selat 1935; Laporan kerja Peraturan Getah di Malaya 1935; Laporan Pasukan Simpanan Sukarela Tentera Laut di Raja Singapura 1935; Laporan Tahunan Jabatan Parit dan Taliair Koloni 1935; Laporan tahunan Jabatan Statistik 1935; Laporan tahunan Jabatan Perikanan 1935; Laporan Dagangan Luar Malaya 1935; Laporan tahunan Pejabat Tanah 1936; Laporan tahunan Pejabat Imigresen negeri Selat dan Negeri-negeri Melayu Bersekutu 1936; Laporan kerja Jabatan Kewangan bagi 1 Oktober 1935 - 30 September 1936; Laporan Tahunan Muzium dan Perpustakaan Raffles 1936; Laporan Tahunan Hospital Tan Tock Seng 1936; Laporan Tahunan Jabatan Eksais 1956.