Straits settlements annual report 1921-1938 [1927-1928] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi laporan tahunan koloni Negeri Selat 1927; Laporan Jabatan Buruh 1927; Laporan Jabatan Pos dan Telegraf Negeri Selat 1927; Laporan Jabatan Marin Negeri Selat 1927; Laporan Pengawal Getah Negeri Selat dan Negeri-negeri Melayu Bersekutu 1927; Laporan berkaitan hal-hal kewangan; laporan tambahan Perdagangan Negeri Selat 1927; Laporan Hospital Tan Tock Seng 1927; Laporan Pendaftaran Kelahiran dan Kematian Negeri Selat 1927; Laporan Kerja Raya 1927; Laporan Pendapatan dan Perbelanjaan Koloni 1927; Laporan Kerja Pendaftar Mahkamah Agung Singapura 1928; Laporan Pentadbiran Pejabat Import dan eksport 1928; Laporan Muzium dan Perpustakaan Raffles 1928; Laporan Pejabat Tanah Singapura 1928; Laporan Jabatan Ukur Negeri Selat 1928; Laporan tahunan Pejabat Statistik 1928.