Straits settlements annual report 1921-1938 [1922-1924] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi laporan tahunan jabatan 1922-1924 - laporan Perubatan Negeri Selat; laporan Jabatan analisa Kerajaan; Laporan Pentadbiran Melaka; Laporan Pendapatan dan perbelanjaan Koloni; Jabatan Bankrupsi; Laporan'The Registration of Deeds Ordinance'di Singapura; Laporan Pentadbiran Pejabat Import dan Eksport; laporan pasukan sukarela Negeri Selat; Laporan Protector of Chinese Laporan Pejabat Tanah Singapura; Laporan Jabatan Perikanan Negeri Selat dan Negeri-negeri Melayu Bersekutu; Laporan berkaitan Labuan, Laporan Tahunan Pejabat Statistik Laporan Penjara; Laporan Pentadbiran Perhutanan; Laporan Pendidikan; Laporan Jabatan Marin; Laporan Pentadbiran Pulau Pinang.