Straits settlements annual report 1886-1920 [1906-1907] (Petaling Jaya : Arkib Negara Malaysia)
Mengandungi laporan Kajicuaca Negeri Selat 1906; laporan'On the working of the Bankruptcy Ordinance 1888'; Laporan Jabatan Marin 1906-1907; Laporan Perdagangan Negeri Selat 1906-1907; Laporan Negeri Selat 1906-1907; Laporan Pendaftaran Kelahiran dan Kematian 1906-1907; Laporan Pentadbiran Pulau Pinang 1906-1907; Laporan perubatan Negeri Selat 1906-1907; Laporan tahunan Perpustakaan dan Muzium Raffles 1907; Laporan banduan India dan Ceylon 1907; Laporan Doktor Haiwan Kerajaan Singapura 1907; Laporan Pentadbiran Perhutanan Negeri Selat 1907; Laporan Hospital Tan Tock Seng 1907; Laporan Chinese Protectorate 1907; Laporan Penjara 1907; Laporan Pendidikan 1907; Laporan Keretapi Singapura-Kranji; Laporan Jabatan Kerja Raya Negeri Selat 1907.