Straits settlements [proceeding of the Legistive Council, 1934-1936] (Petaling Jaya : Arkib Negara Malaysia)
Mengandungi minit mesyuarat Dewan Perundangan;'short-hand report'; Organisasi hutan Singapusa; penyata urusniaga Bank Simpanan Pejabat Pos; Laporan pendapatan perbelanjaan Lembaga Pendidikan 1934; memorandum perbandingan draf anggaran pendapat dan perbelanjaan 1936 dengan 1935; Laporan Mesyuarat Jawatankuasa Kewangan Utusan no.22-25 1934 dan no. 1-22 1935; Laporan berkaitan peraturan getah di Malaya 1934; Laporan anggaran Singapura, Labuan, Pulau Pinang, Melaka 1936; perkara-perkara berkaitan'Pensions Ordinance 1928';'Civil Procedure Code';'Registration of Dentist Ordinance, 1933';'Rubber Rgulation Ordinance 1934';'Ordinance n o. 183 (Statistics)';'Ordinance no. 125 (Merchant Shipping)'; Ordinance no. 55 (Telegraphs)'; Ordinance no. 135 (Municipal)'; dan'Women and Girls Protection Ordinance, 1930.