Straits settlements [proceeding of the Legislative Council, 1892-1894] (Petaling Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi cadangan pindaan'The Indian Immigration Ordinance 1884'; peraturan am di bawah'The Bankruptcy Ordinance 1888'; Anggaran 1893; minit mesyuarat Dewan Perundangan;'short-hand report'; peraturan di bawah'The Quarantine and Prevention of Disease Ordinance 1886'; laporan penanaman padi di Negeri-Negeri Melayu bernaung; peraturan di bawah'The Pensions Ordiance 1887'; memorandum; ucapan; anggaran 1894; senarai nama juri; laporan oleh jawatankuasa untuk menyiasat sistem pendidikan kebangsaan di Koloni; surat syiling tembaga British North Borneo; dan kemudahan berek untuk garisen.