Jejak rasul 13 sahabat - Jasmi Shahir; Anuar Samsudin; Sistem Televisyen Malaysia Berhad (Kuala Lumpur : TV3, 2007)
Jejak rasul'sahabat' menyelami perit getir para sahabat dalam meneruskan misi Rasullullah S.A.W, dan As salam USA merupakan himpunan cerita yang memberi inspirasi tentang Muslim Amerika yang menymbangkan kepada pembangunan ummah dengan cara tersendiri
Title from title screen
Penasihat eksekutif, Dato' Ahmad Farid Ridzuan ; penerbit eksekutif, Zainal Ariffin Ismail
Pengacara: Zainal Ariffin Ismail, Norzie Pak Wan Chek
Keywords: Muhammad, -- Prophet, -- d. 632; Prophets, Pre-Islamic; Muslim -- United states