Kumpulan cerita rakyat Melayu-Polinesia - Rogayah A. Hamid, 1954-; Majuni Plera (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2007)
Malay-Polynesian folktales
Keywords: Folk literature, Malay -- Asia, Southeastern; Folk literature, Malay -- Polynesia; Short stories, Malay -- Asia, Southeastern; Short stories, Malay -- Polynesia