Straits settlements [Jan. - Mac 1935] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti Ordinance no. 1-7 of 1935 -'Courts (Amend.)';'Penal Code (Amend.)';'Importation of Textiles (Quotas) (Amend.)';'Admiralty Waters (Amend)';'Daylight Saving (Amend.)';'Money lenders'; rang udang-undang -'Chandu Revenue (Amend)';'Rubber Regulation (Amend.)';'Departmental Titles (Alteration)';'Theatres (Amend.)';'Betting (Amend.)'; cuti; perlantikan; perletakan jawatan; kenaikan pangkat; senarai pengamal perubatan di daftar di Negeri Selat dan Negeri Melayu; penyata mingguan kematian; kuarantin; cap dagangan; minit mesyuarat Dewan Perundangan; kematian; anggaran Kolonial 1935; dan hal-hal kewangan.
Government gazette