Straits settlements [Jul.-Okt. 1934] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti Ordinance no. 33 of 1934 -'Mental Disorders'; rang undang-undang -'Final Supply'; Penal Code (Amend. no. 2)';'Wormern's Compensation (Amend.)';'Interpretation (Amend. no. 2)';'Mohammedan (Amend.)';'Medical Department Titles'; perlantikan; kenaikan pangkat; perletakan jawatan; penjualan tanah; tender; notis bankrupsi; penyata ,mingguan kematian; statistik getah Malaya; statistik timah Malaya; statistik perkapalan Malaya; statistik penghijrah Malaya; kuarantin; peperiksaan bahasa; peperiksaan simpankira; cap dagangan; minit mesyuarat Dewan Perundangan; kematian; Laporan Tahunan Persatuan Kerjasama Negeri Selat, 1933; Laporan tahunan Jabatan Polis dan Telegraf 1933; Laporan Tahunana Pentadbiran Polis dan Jenayah Negeri Selat 1933; dan Laporan Tahunan Jabatan Perikanan 1933.
Government gazette