Straits settlements [April - Ogos 1934] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti Ordinance no. 25-32 of 1934 -'Debtors';'Ports (Amend.)';'Liquors Revenue (Amend.)';'Restriction of Mosquitors (Amend.)';'Advocates and Solicitors'; rang undang-undang -'Rice Cultivation';'Irrigation Areas';'Mohammedans (Amend.)'; perlantikan; kenaikan pangkat; cuti; notis bankrupsi; penyata mingguan kematian; kuarantin; tender; perkara-perkara di bawah'Ordinance no. 135 (Minicipal)';'Ordinance no. 116 (Societies)';'Ordinance no. 101 (Courts)';'Ordinance no. 15 (Inventions)'; statistik getah Netherlands India; cap dagangan;'Pineapple Industry Ordinance; 1934'; minit mesyuarat Dewan Perundangan; Importation of Textiles (Quotas) Ordinance 1934'; Laporan Tahunan Pejabat Imigresen 1933; Laporan Tahunan Jabatan Ukur Negeri Selat 1933.
Government gazette