Straits settlements [Jan. -Apr. 1932] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti Ordinance no. 1 of 1932 -'Passengers Restriction (Amend.)'; rang undang-undang -'Alien Missionaries (Repeal)';'Pensions (Temporary Provisions)';'Audit Department Titles';'Vagrancy (Amend.)'; kuarantin; penyata kematian mingguan; notis bankrupsi; tender; cuti; perlantikan; pertukaran tempat kerja;,kenaikan pangkat; statistik timah Malaya; statistik penghijrahan Malaya; statistik Getah Malaya; cap dagangan; kematian; perkara-perkara di bawah'Ordinance no. 15 (Inventions)';'Ordinance no. 116 (Societies)';'Ordinance no. 135 (Municipal)';'Ordinance no. 49 (Land Acquisition)'; Laporan tahunan Jabatan Bakrupsi 1930; Anggaran Kolonial 1932; senarai nama juri; hal-hal kewangan Majlis-majlis Bandaran; penyata kewangan Negeri Melaka; Pulau Pinang; Singapura.
Government gazette