Warisan Melayu - Seminar Warisan Seni Bangsa : Bicara warisan khazanah jiwa (2005 : Shah Alam, Selangor); Indahsah Hj. Sidek; Kongres Warisan Melayu (2005 : Shah Alam, Selangor) (Shah Alam : Pusat Penerbitan Universiti, Universiti Teknologi Mara, 2005)
Issues on Malay culture and civilization in Malaysia
'Tema: Merungkai, menghayati dan menjanakan warisan seni bangsa' -- title page
Includes bibliographical references and indexes
In Malay
Keywords: Malays (Asian people) -- Malaysia -- Congresses; Malays (Asian people) -- Social life and customs -- Congresses