Straits settlements [Jan. - Dis 1922] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; perletakan jawatan; pemecatan; penyata mingguan makanan; kuarantin; hutan simpanan; kematian; hukuman pembuangan negeri; perkara-perkara di bawah'Societies Ordinance';'Companies Ordinance';'Inventions Ordinance'; kematian; minit mesyuarat Dewan Perundangan; larangan membawa masuk ke Koloni penerbitan oleh'Communist International'; Ordinance no. 11-33 of 1922 -'Rubber Lands Assessment':'Ordinance no. 41 (Pensions) Amend.';'Rent Retriction Continuation';'Maintenance Orders (Facilities for Enforcement) Amend.'; rang undang-undang -'Deportees (Prohibition of Return)';'Labour (Amend.)';'Inventions (Amend.)'; Export of Rubber (Restriction)';'Civil Procedure Code (Amend.)';'Bankruptcy (Amend. no. 2)';'Extradition'; penyata kewangan, minit mesyuarat komisari Majlis Bandaran; dan anggaran Majlis Bandaran 1922.
Government gazette