Qaisy & Laila - Habsah Hassan; Raja Ahmad Alaudin (Kuala Lumpur : Nizarman ; Serangkai Filem, 2005)
Kisah mengenai cinta dan pengorbanan gadis Malaysia, Laila yang menyertai Malaysian Relief Team dan jatuh cinta dengan pemuda Afghanistan, Qaisy
Title from title screen
Casts: Nur Fazura Sharifuddin, Jehan Miskin, Radhi Khalid, Umi Aida
Sarikata dalam bahasa Inggeris dan Melayu
Keywords: War films; Afghan Wars