Black widow-wajah ayu - U-Wei Hj. Saari; HW Entertainment Design & Production (Kuala Lumpur : HW Entertainment Design & Production, 1994)
Sebuah kisah tragis seorang ibu bernama Aton yang cuba menghalang peristiwa serupa yang menimpa dirinya daripada terjadi kepada anak perempuannya, Mas Ayu. Mas Ayu adalah anak luar nikah hasil hubungan sulit Aton dengan Agus, seorang pemuda misteri yang pernah muncul dalam hidup Aton. Mas Ayu, seorang pramugari dan berkawan dengan ramai lelaki tetapi seorang demi seorang lelaki yang didampinginya menemui ajal secara misteri, sama seperti Pak Dek dan Dollah yang juga mati kerana Aton
Adaptasi novel Black Widow tulisan Raja Azmi
Title from title screen
Cast: Misbun Sidek, Hashimah Yon, Zaidi Omar, Nurul Jasmin
Keywords: Love in motion pictures