Dajal suchi - Ghosh, Dhiresh; Merdeka Film Productions (Kuala Lumpur : Music Valley, 1965)
Kisah seorang anak yang dahagakan kasih sayang ibu kandungnya dan kerana kecacatan fizikalnya, dia sering dibuli oleh orang kampung dan digelar Dajal
Cast : P.Ramlee, Saloma, Ali Rahman, Mahmud June, Darus Shah
VCD format
Keywords: Family in motion pictures