Budak lapok - Wafa Abdul Kadir; Anwardi Datuk Jamil; Zulkeflee Mohd. Said; Matahari Animation & Production (Kuala Lumpur : Matahari Animation & Production, 2008)
Merupakan imbasab kepada filem-filem nostalgia komedi P.Ramlee, Aziz Sattar dan S. Shamsudin. Mengisahkan 3 anak muda, Ramlee, Ajis dan Sudin yang telah menjadi kawan akrab yang tinggal di kampung sebatng pinang
Sebuah filem animasi yang diceritakan semula oleh Aziz Sattar dan S. Shamsuddin
Title from title screen
Sarikata dalam Bahasa Inggeris
Keywords: Children in motion pictures; Family in motion pictures