Straits Settlements [1938-1939 (Jan-Mac)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan elaun kepada kanak-kanak yang tidak mendapat pencen; kenaikan pangkat bagi polis;'Colonial Development Schemes; Quarterly Progress Reports; Financial Statement'; akaun royalti bagi Christmas Island Phosphate Co.; penyata perbandingan pendapatan dan perbelanjaan; Lembaga Pelabuhan Singapura; memperbaiki kapal Soviet di dok; kemudahan mengisi minyak untuk kapal-kapal; Penyata Kewangan 1937; polisi pendidikan; dan pembentukan jawatan
Original correspondence